JORNADAS GASTRONÓMICAS DEL ATÚN ROJO DE ALMADRABA
La Asociación Gastronómica Ca n’Igansi tiene el placer de presentar «Las Jornadas Gastronómicas del Atún Rojo de Almadraba».
Menú degustación compuesto por 5 platos + pequeña degustación de los diferentes atunes que hay en el mercado + postre.
Más información y reservas llamar al 665 383 412 (Ignasi Coli)
Plazas limitadas.
Fechas:
JUEVES 15 DE JUNIO PARA CENAR
VIERNES 23 DE JUNIO PARA CENAR
MENU:
APERITIVOS
Pequeña degustación de los diferentes atunes que hay en el mercado
ENTRANTES
Ceviche de atún rojo
Cocarrois de huevo con tomate y atún rojo
PLATOS PRINCIPALES
Marmitako
Berenjenas rellenas de ventresca ahumada sobre pil-pil de atún rojo
Tataki de atún rojo con escabetxe de frutas
POSTRES
Postre especial de la casa
Precio por persona: 35 €
Bebidas no incluidas.
_____________________________________________________________
JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA TONYINA VERMELLA D’ALMADRABA
L’Associació Gastronòmica Ca n’Igansi té el plaer de presentar «Les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Vermella d’Almadraba».
Menú degustació compost per 5 plats + petita degustació de les diferentes tonyines que hi ha al mercat + postre.
Més informació i reserves cridar al 665 383 412 (Ignasi Coli)
Places limitades.
Dates:
DIJOUS DIA 15 DE JUNY PER SOPAR
DIVENDRES 23 DE JUNY PER SOPAR
MENU:
APERITIUS
Petita degustació de les diferentes tonyines que hi ha al mercat
ENTRANTS
Ceviche de tonyina vermella
Cocarrois d’ou amb tomàtiga i tonyina vermella
PLATS PRINCIPALS
Marmitako
Albergínies farcides de ventresca fumada sobre pil-pil de tonyina vermella
Tataki de tonyina vermella amb escabetxe de fruites
POSTRES
Postre especial de la casa
Preu per persona: 35 €
Begudes no incloses